Echipa iCoach

iCoach este "potrivirea desăvârșită a elementelor" aceluiași întreg. Împreună exaltăm o viziune spirituală, mentală și fizică a ideii de evoluție. Ne întoarcem la origini, la practicile străvechi de echilibrare prin metode de vindecare holistică şi meditaţie. Utilizăm metoda puternică a coaching-ului, meditaţiei şi tehnologia audio Transcendental Sounds.

Rezultatul acestor direcții se constituie într-o abordare originală a dezvoltării personale și a creșterii spirituale.

iCoach este pionier şi lider pe piaţa din România a meditaţiilor audio şi a programelor cu afirmaţii şi / sau mesaje subliminale asistate de tonuri binaurale. Tehnologia audio utilizată este de ultimă generaţie. Pentru a afla mai multe despre Transcendental Sounds, accesează www.mediteaza.ro.

Andrei Baritchi – Coach & Instructor meditaţie

Suntem mai mult decât ne putem imagina şi existăm dincolo de corpul fizic, de ceea ce vedem. Tot ceea ce ne înconjoară este interconectat nu doar la nivel vizibil, cât mai ales la un nivel invizibil, profund.

De la această idee s-a născut necesitatea creării unui centru de evoluţie spirituală şi dezvoltare personală, a unui spaţiu puţin convenţional care integrează armonios elemente diferite ale aceluiași întreg.

Sunt o persoană autodidactă, am învăţat multe experienţial, am urmat numeroase studii tehnice şi am trecut de la teorie la practică, de la precizie şi rigurozitate la cultivarea simţului artistic şi sporirea capacităţilor intuitive.

Cei peste zece ani de consultanță în domeniul advertising-ului mi-au oferit posibilitatea de a interacționa cu medii business internaționale. Dorința de a valoriza potențialul uman, de a crește în acord cu viziunea și valorile mele de viață m-a purtat către explorarea domeniului vast al terapiilor complementare.

Am urmat training-ul Reconnective Healing şi The Reconnection, am parcurs programele institutului Monroe – Hemi-Sync, programele avansate Silva Method şi Transcedental Meditation. Sunt pasionat de felul în care funcționează creierul uman, de neurotehnologie și de programare neuro-cibernetică. Rezultatul acestor incursiuni a dat naştere produselor BrainSync.

În prezent ofer sesiuni de Vindecare Reconectivă (în persoană şi la distanţă) şi de Reconectare Personală, susţin cursuri de meditaţie vedică şi practic un tip de coaching spiritual.

May the joy be with you!

Anne Baritchi – Coach & Trainer

Pentru mine, coaching-ul este artă. Coaching-ul inspiră şi permite o mare libertate de mişcare, este o artă înainte de a fi o ştiinţă şi o metodologie. La coaching nu doar că nu eşti niciodată singur, dar nu te simţi niciodată singur. Asta nu înseamnă că vei auzi din partea mea ceea ce te aştepţi să auzi. Sunt aici să îmi respect angajamentul faţă de tine, fie că acest lucru înseamnă atingerea unor ţeluri, sau pur şi simplu, celebrarea vieţii, cel mai bun drum îl vom parcurge împreună

Practic meseria de coach la standarde internaţionale (sub egida ICF: International Coach Federation) şi sunt trainer autorizat de Ministerul Muncii şi CNFPA. Am la bază formări în Programare Neuro-Lingvistică (sub egida ITANLP: International Trainers Academy of NLP), Hipnoză Ericksoniană (Metropolis, UK) și Tehnici de Relaxare.

Am urmat cursuri de analiză tranzacțională, psihoterapia adolescenților, seminarii și ateliere pe teme de psihoterapie adleriană, tehnici de comunicare, time management, dezvoltare personală etc. Sunt practiciană a metodei Silva şi a sistemului Silva Ultramind ESP.

Aici, la iCoach, ne adresăm Omului ca sistem unitar corp-minte-suflet, aşadar consider că oricine ar trebui tratat în integralitatea sa.

În zona business coaching-ului am creat cele mai bune programe axate pe valorizarea resurselor existente în fiecare dintre noi. Am demarat programe de planificare strategică a carierei pentru tineri, susţin cursuri de învăţare rapidă, workshop-uri pe teme de dezvoltare personală. Sunt iniţiatoarea Cluburilor Aneis, proiect care îşi propune popularizarea conceptului de “club” tematic dedicat pasionaţilor.

Asta e ceea ce am făcut, acumulat, o parte din ceea ce sunt. Fie că o ştii sau nu, fie că eşti dispus să o accepţi sau refuzi, tu eşti artizanul vieţii. Viaţa este un dar. Viaţa eşti tu. Trăieşte-te din plin!