Servicii iCoach

Coaching-ul utilizează strategii de succes care creează schimbări permanente pornind de la: definirea viziunii de viaţă a clientului, stabilirea unor ţeluri competitive, realizarea planului de execuţie şi atingerea rezultatelor optime.

Menit să uşureze procesul transformării, depăşirea momentelor de criză, soluţionarea unor probleme de viaţă şi atingerea excelenţei, coaching-ul este un demers de dezvoltare personală (şi nu numai) focalizat pe soluţii. Durata şi întinderea şedinţelor de coaching diferă pentru fiecare client sau organizaţie în parte.

Ne adresăm Omului ca sistem unitar corp-minte-suflet, aşadar considerăm că oricine ar trebui tratat în integralitatea sa.

Life Coaching

Pregateste-te pentru o calatorie care nu doar te va conduce acolo unde iti doresti sa ajungi, dar va fi plina de aventura, provocari si distractie. Asta nu inseamna ca parteneriatul cu ICoach-ul tau va fi lipsit de efort, in mod sigur va fi un drum plin de satisfactii si castiguri.

La Life Coaching, clientii vin pentru ca au intrebari la care nu au gasit inca raspunsurile care sa ii motiveze sa se schimbe. Identificarea acestor raspunsuri este facilitata de iCoach-ul tau, insa raspunurile izvorasc intotdeauna din client, ca rezultat al constientizarii.

Cel mai frecvent, acestia doresc sa isi imbunatateasca diferite aspecte ale vietii, printre care:

– relational, prin cultivarea unor relatii corecte şi rezolvarea problemelor de intimitate, de cuplu
– dezvoltare personală, autoperceptie si imagine de sine
– planificarea carierei sau schimbarea sferei profesionale
– managementul stresului si mentinerea unui stil de viata sanatos
– sfera comunicarii eficiente, medierea conflictelor

Coaching-ul utilizează modele de succes care creează schimbări permanente pornind de la: definirea viziunii de viață a clientului, stabilirea unor țeluri competitive, realizarea planului de execuție și atingerea rezultatelor optime.

Business Coaching

Business coach-ul tau este un specialist cu rezultate de top in zona manageriala si de dezvoltare organizationala. Business coaching-ul utilizeaza tehnici si strategii de lucru pentru liderii care doresc sa isi dubleze profitul si vanzarile.

Afacerea ta este cladita pe un set de valori si reguli, are o identitate proprie si un suflet. Te-ai saturat de consultanți și specialisti in vanzari care sa iti spuna cum să iti conduci afacerea ta cand ei insisi nu sunt in stare sa o faca?

Daca da, atunci ești pe cale să creezi un parteneriat care iti ofera un avantaj competitiv adevărat, dar nu in lipsa implicarii tale directe. Trebuie sa iti asumi pe deplin cresterea succesului afacerii tale cu pasiunea, dorinta si efortul pe care viața ta le merită. Coach-ul iti va imbogati aceasta experienta cu accesul la resurse extraordinare pe care nici nu visai ca le ai.

Business coaching-ul este instrumentul cu care:

– evaluezi unde te situezi acum si unde iti doresti sa ajungi
– definesti aceasta distanta pe care o ai de parcurs
– identifici tiparele si limitele care te indepartau de rezultatele dorite
– creezi un plan de actiune care nu doar functioneaza, dar care rezoneaza in totalitate cu filozoria si valorile business-ului tau.

Planul tau de coaching este drumul catre restaurarea puterii personale. Acest plan nu se bazeaza pe gandire pozitiva, autosugestie sau speranta. Nu se bazeaza nici macar pe teorie. Este un plan de actiune cuantificabil cladit pe observarea si modelarea personalitatilor de succes care au atins deja cel mai inalt nivel de performanta, atat din punct de vedere mental, cat si al carierei.

Te vei antrena cu un coach calificat care iti va facilita procesul decizional, aplicarea unor masuri strategice si obținerea unor avantaje care in mod sistematic vor atrage o repozitionare inteligenta, a ta fata de business, a pozitiei business-ului pe piata.

Spiritual Coaching

Spiritual Coaching ta este un proces de transformare care se centreaza pe raspunsurile generate de extinderea viziunii a ceea ce este posibil si crearea un plan de lucru inutitiv care maximizeaza potențialul si resursele creative ale clientului. Parte din aceste tehnici includ:

– crearea și livrarea de afirmații, fraze benefice
– lucrul direct cu Inteligenta Superioar, Sinele
– utilizarea scrisului ca adjuvant in procesul de vindecare
– meditație audio si mantra meditatie, vizualizari creative

Esenta acestui tip de coaching aduce in prim plan cultivarea iubirii de sine ca parte a soluției care aduce schimbările dorite.

Totodata, lucrul cu credintele este parte integranta a acestui proces, prin transformarea si rescrierea tiparelor și convingerilor care te limiteaza si impiedica sa duci o viata implinita.

Vindecarea emotionala se bazează pe o filosofie spirituală, pe ideea că exista o prezență în noi care ne ghidează și ne îndrumă in permanenta. Spiritual coach-ul tau lucreaza cu clientii pentru a-i ajuta sa se conecteze cu aceasta Inteligenta, care are toate raspunsurile, pentru a dobandi o cunoașterea de sine completa.

Cu siguranta, si tu poti beneficia de Spiritual Coaching daca esti pregatit sa:

– experimentezi din abundenta iubirea si acceptarea de sine
– scoti la lumina si sa lasi sa se manifeste resursele innascute
– aprofundezi și să onorezi conexiunea spirituala
– definesti în mod clar cine esti și sa iti fixezi scopuri de dezvoltare